Föreståndare och internatledare

SÖK JOBBET SENAST: 10 juni 2018
ANSTÄLLNINGSFORM: Vanlig anställning , Tillsvidare , Heltid

Om dig

Kvalifikationer Relevant högskoleutbildning (t ex inom pedagogik, beteendevetenskap eller socionom). Du ska ha erfarenhet inom arbetsledning och ekonomi samt från arbete med ungdomar. Vi ser att en bakgrund som lärare, skolledare, föreståndare eller annat motsvarande position är meriterande. Ditt ledarskap är klokt, du har fingertoppskänsla och är bra på att driva förändringsarbetet som skapar framtidstro och engagemang. Du är lagledaren som har förmåga att inspirera och få medarbetarna att växa. Du har ett gott ordningssinne, är mycket serviceinriktad och kommunikativ. Vidare har du lätt för att samarbeta och bygga upp kontakter både inom och utanför organisationen. Vi fäster stor vikt vid din sociala kompetens.

Din profil

Utbildning

KRAV

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre

MERITERANDE

  • Pedagogik och lärarutbildning

Språk

KRAV

  • Svenska

Körkort

  • B

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar ansvar för avdelningens ekonomi, planering, medarbetarutveckling och arbetsledning. I det löpande ingår ett aktivt arbete med elever på skolans internat, samverkan med föräldrar, boendefrågor och inre miljö samt service, kvalitetsfrågor och ett nära samarbete med elevhälsan, lärare och medarbetare. Du kommer att vara lagledare för internatets arbetslag och ditt främsta uppdrag är att tillsammans med medarbetarna utveckla sammanhållning och rutiner i laget så att den sociala miljön på internatet utvecklas och stärks. Det ekonomiska ansvaret omfattar planering genomförande och uppföljning av driftsbudget. I de arbetsledande uppgifterna ingår bl a personalscheman, coachning samt medarbetarsamtal. Arbetslaget har ansvar för verksamhetsutveckling mot målen och i detta sammanhang har internatledaren rollen som lagledare som håller i strukturen och samordnar lagets arbete.

Övrigt

Anställningsvillkor

Provanställning tillämpas
Tillträde enligt överenskommelse

OM OSS

Är du intresserad att arbeta på en av Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar inom skog, transport och maskin samt naturturism och industri. Älvdalens Utbildningscentrum är beläget i närheten av Dalafjällen och Vasaloppsarenan och i trakten finns mycket goda möjligheter till friluftsliv, jakt och fiske.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Fia Staffan, Biträdande rektor
registrator@alvdalen.com
070-2535672

Anneli Gunnars, Rektor
registrator@alvdalen.com

Företagets adress

Buskoviusvägen 7 Älvdalen

Postadress

ÄLVDALENS UTBILDNINGSCENTRUM AB
BOX 54
79622 ÄLVDALEN

Telefonnummer

0251597000

E-post

registrator@alvdalen.com

Sök jobbet senast den 10 juni 2018

Om ansökan

Ansök så snart som möjligt då vi påbörjar rekryteringsprocessen löpande.
Ange referens ÄUC 8/18.
Skicka din ansökan via mejl till: registrator@alvdalen.com