Lediga tjänster

Vill du jobba i en stimulerande miljö, mitt i natursköna Älvdalen tillsammans med andra passionerade medarbetare som brinner för sitt yrke? Nedan finner du våra lediga tjänster.

  • Yrkeslärare till gymnasiets Fordon och transportprogram

    Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Meriterande Lärare i gymnasiet – yrkesämnen – 1-2 års erfarenhet Körkort Krav BE, CE Om jobbet Om dig Kvalifikationer: Du har erfarenhet och behörighet som yrkeslärare eller annan erfarenhet som pedagog samt gedigen yrkeserfarenhet från transportbranschen med goda yrkeskunskaper …

  • Gymnasielärare i Engelska

    Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Meriterande Lärare i gymnasiet – 1-2 års erfarenhet Utbildning Meriterande Eftergymnasial utbildning kortare än två år inom Pedagogik och lärarutbildning Körkort Krav B Om jobbet Om dig Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare på gymnasienivå …

LinkedIn

Följ oss på LinkedIn! Här håller du dig regelbundet uppdaterad med de senaste om vår skola och branschen. Det är även på LinkedIn du får nys om våra lediga tjänster och uppdrag.

Ingen ledig tjänst som passar dig?

Även om vi inte har utannonserat en tjänst så vill vi träffa dig. Vi är alltid intresserade av träffa nya förmågor som kan vara potentiella medarbetare. Hör av dig till oss så vi får vi se till att träffas!

info@alvdalen.com


x