Lediga tjänster

Vill du jobba i en stimulerande miljö, mitt i natursköna Älvdalen tillsammans med andra passionerade medarbetare som brinner för sitt yrke? Nedan finner du våra lediga tjänster.

  • Resurslärare

    Sammanfattning YRKESROLL: ELEVASSISTENT SÖK JOBBET SENAST:6 augusti 2017ANSTÄLLNINGSFORM:Deltid (40% – 60%), 3 – 6 månader LÖN:Fast månads- vecko- eller timlön ANTAL PLATSER:1 Om dig En positiv inställning kännetecknar dig. Du har lätt för att skapa goda förtroendefulla relationer och att samarbeta. Ditt sätt bidrar till trygghet och trivsel eftersom du …

LinkedIn

Följ oss på LinkedIn! Här håller du dig regelbundet uppdaterad med de senaste om vår skola och branschen. Det är även på LinkedIn du får nys om våra lediga tjänster och uppdrag.

Ingen ledig tjänst som passar dig?

Även om vi inte har utannonserat en tjänst så vill vi träffa dig. Vi är alltid intresserade av träffa nya förmågor som kan vara potentiella medarbetare. Hör av dig till oss så vi får vi se till att träffas!

info@alvdalen.com


x

Älvdalens Utbildningscentrum är en fristående gymnasieskola som erbjuder gymnasieutbildning för elever från hela Sverige. Vi har riksintag och hos oss har du möjlighet till högskolebehörighet på samtliga program. Vi har även kurser och event.

Älvdalens Utbildningscentrum, Buskoviusvägen 7 Älvdalen, Box 54 796 22 ÄlvdalenVäxel: 0251-59 70 00
E-mail: info@alvdalen.com
Skolexpeditionen: 0251-59 70 06

Faktureringsadress:
Älvdalens Utbildningscentrum AB
Kund-id FRX4104
FE 301
105 69 Stockholm