Lediga tjänster

Vill du jobba i en stimulerande miljö, mitt i natursköna Älvdalen tillsammans med andra passionerade medarbetare som brinner för sitt yrke? Nedan finner du våra lediga tjänster.

  • Yrkeslärare eller instruktör till BA Anläggningsmaskinförare

    Yrkeslärare eller instruktör till BA Anläggningsmaskinförare KOMMUN: ÄLVDALEN YRKE: LÄRARE I GYMNASIET PUBLICERAD: 4 april 2019 ANSÖK SENAST: 19 maj 2019 ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare, heltid. LÖN: Fast månadslön. ANTAL TJÄNSTER: 1 Om dig Som lärare eller instruktör vill vi helst att du har erfarenhet inom undervisning. Du har gedigen yrkeserfarenhet som anläggningsmaskinförare med gräv- och lastmaskiner, samt är kunnig i maskinstyrning, …

  • Skolsköterska

    Skolsköterska KOMMUN: ÄLVDALEN YRKE: SKOLSKÖTERSKA PUBLICERAD: 3 april 2019 ANSÖK SENAST: 3 maj 2019 ANSTÄLLNINGSFORM:    Tillsvidare, deltid 20%-40% LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön ANTAL TJÄNSTER: 1 Om dig Du skall vara legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom alternativt skolsköterskespecifik utbildning. Erfarenhet av att arbeta hälsofrämjande och förebyggande …

LinkedIn

Följ oss på LinkedIn! Här håller du dig regelbundet uppdaterad med de senaste om vår skola och branschen. Det är även på LinkedIn du får nys om våra lediga tjänster och uppdrag.

Ingen ledig tjänst som passar dig?

Även om vi inte har utannonserat en tjänst så vill vi träffa dig. Vi är alltid intresserade av träffa nya förmågor som kan vara potentiella medarbetare. Hör av dig till oss så vi får vi se till att träffas!

info@alvdalen.com


x