Lediga tjänster

Vill du jobba i en stimulerande miljö, mitt i natursköna Älvdalen tillsammans med andra passionerade medarbetare som brinner för sitt yrke? Nedan finner du våra lediga tjänster.

  • Biträdande rektor/utvecklingsledare för maskin- och förarutbildningar

    Biträdande rektor/utvecklingsledare för maskin- och förarutbildningar YRKE: BITRÄDANDE REKTOR SÖK JOBBET SENAST:31 januari 2018 ANSTÄLLNINGSFORM:Heltid, Tillsvidare LÖN:Fast månads- vecko- eller timlön  Om dig Vi vill att du har en lämplig utbildning i grunden gärna inom något av de aktuella branschområdena samt vidare någon form av pedagogisk skolning t ex yrkeslärare, …

  • Gymnasielärare i Biologi och naturkunskap

    Om dig Vi vill att du har formell lärarbehörighet. Dessutom sätter vi värde på din yrkeserfarenhet. Du ska vara ämneskunnig i kombination med en mycket god relationskompetens. Du ska vara väl förtrogen med ett formativt arbetssätt. Som person är du initiativrik och målinriktad samt har lätt för att engagera och …

LinkedIn

Följ oss på LinkedIn! Här håller du dig regelbundet uppdaterad med de senaste om vår skola och branschen. Det är även på LinkedIn du får nys om våra lediga tjänster och uppdrag.

Ingen ledig tjänst som passar dig?

Även om vi inte har utannonserat en tjänst så vill vi träffa dig. Vi är alltid intresserade av träffa nya förmågor som kan vara potentiella medarbetare. Hör av dig till oss så vi får vi se till att träffas!

info@alvdalen.com


x

Älvdalens Utbildningscentrum är en fristående gymnasieskola som erbjuder gymnasieutbildning för elever från hela Sverige. Vi har riksintag och hos oss har du möjlighet till högskolebehörighet på samtliga program. Vi har även kurser och event.

Älvdalens Utbildningscentrum, Buskoviusvägen 7 Älvdalen, Box 54 796 22 ÄlvdalenVäxel: 0251-59 70 00
E-mail: info@alvdalen.com
Skolexpeditionen: 0251-59 70 06

Faktureringsadress:
Älvdalens Utbildningscentrum AB
Kund-id FRX4104
FE 301
105 69 Stockholm