Älvdalens Utbildningscentrum och Jägareförbundet Dalarna hälsar dig som är mellan 10 och 15 år välkommen till årets roligaste jaktläger!

jaktlager@alvdalen.com

Om utbildningen

Det är ett läger för dig som är nyfiken på jakt och vill vara mini-jägare för en långhelg. Jaktlägret är en grundkurs och alla aktiviteter är anpassade för dig som är nybörjare med liten eller ingen erfarenhet alls av jakt, fiske och friluftsliv.

Exempel på aktiviteter: Skyttesimulator, eldningskurs, tälja med kniv, filmvisning, luftgevärsskytte, spåra med hund, bygga djurmatare.

I anmälan behöver vi följande uppgifter: Namn, personnummer, telefonnummer, adress, mail, förälders/föräldrars namn, förälders/föräldrars telefonnummer, ev allergi, T-shirtstorlek, (110 – 160 cl alternativt s – xl vuxenstorlek.)

Sista anmälningsdag: 30 april 2018
Sista betalningsdag: 14 maj 2018
Inbetalningskort skickas ut efter anmälan om du blir antagen.

Priset inkluderar alla aktiviteter och helpension på Älvdalens Utbildningscentrum. Boende på skolan är endast för våra lägerdeltagare. För föräldrar, släkt och vänner finns flera alternativ i Älvdalen, kontakta Älvdalens Turistbyrå för mer information, tel: 0251-410 10, mail: www.visitidre.se.

För mer information:

Anette Eklund, jaktlager@alvdalen.com, 070-3306312

 

Anmäl dig här

Kursstart

15 -18 juni 2018

Kostnad

1700:-

Utbildningens längd

Fredag - måndag


Anmälningsinformation

I fältet ”Din anmälan”, ange: namn, personnummer, telefonnummer, adress, mail, förälders/föräldrars namn, förälders/föräldrars telefonnummer, ev allergi, T-shirtstorlek
En bekräftelse på anmälan kommer skickas till den ifyllda e-postadressen och kan hamna i skräpposten.