Älvdalens Utbildningscentrum och Jägareförbundet Dalarna hälsar dig som är mellan 10 och 15 år välkommen till årets roligaste jaktläger!

emelie.dunger@alvdalen.com

Om utbildningen

Det är ett läger för dig som är nyfiken på jakt och vill vara mini-jägare för en långhelg. Jaktlägret är en grundkurs och alla aktiviteter är anpassade för dig som är nybörjare med liten eller ingen erfarenhet alls av jakt, fiske och friluftsliv.

Exempel på aktiviteter: Skyttesimulator, styckning, eldningskurs, tälja med kniv, filmvisning, flugfiske, vilthägn, luftgevärsskytte, spåra med hund, bygga djurmatare.

I anmälan behöver vi följande uppgifter: Namn, personnummer, telefonnummer, adress, mail, förälders/föräldrars namn, förälders/föräldrars telefonnummer, ev allergi, T-shirtstorlek.

Sista anmälningsdag: 15 maj 2017
Sista betalningsdag: 23 maj 2017
Inbetalningskort skickas ut efter anmälan.

Priset inkluderar alla aktiviteter och helpension på Älvdalens Utbildningscentrum. Boende på skolan är endast för våra lägerdeltagare. För föräldrar, släkt och vänner finns flera alternativ i Älvdalen. Kontakta Älvdalens Turistbyrå för mer information, tel: 0251-410 10, mail: www.visitidre.se.

För mer information:
Anders Sundberg, anders.sundberg@alvdalen.com, 070-353 74 20
Emelie Dunger, emelie.dunger@alvdalen.com, 073-831 45 29

Anmäl dig här

Kursstart

17-20 juni 2017

Kostnad

1500:-

Utbildningens längd

Lördag-tisdag


Anmälningsinformation

I fältet ”Din anmälan”, ange: namn, personnummer, telefonnummer, adress, mail, förälders/föräldrars namn, förälders/föräldrars telefonnummer, ev allergi, T-shirtstorlek