Dags att flytta hemifrån?

Eftersom skolan har riksintag så ges det möjlighet för dig som inte bor på orten eller inom pendlingsavstånd att bo på vårt internat eller i samhället Älvdalen. För många är det kanske första gången som man flyttar hemifrån. Det innebär att skolan blir ditt andra hem och din trygga punkt. Du får kompisar från hela landet och många blir vänner för livet.

Våra boenden och priser 2022/2023 (med reservation för ändringar)

(klicka på bilderna för att se dom i större format)

E-huset ligger på skolområdet. Det bor åtta elever på varje våning. Två elever delar på dusch och toalett. Det finns allrum, pentry med kokmöjligheter, kyl/frys, mikro, vattenkokare och kaffebryggare. Här finns det 48 enkelrum. Tvättmöjligheter finns.  

Kostnad, helpension:
5 dagar 4 350:-
7 dagar 4750:-
/månaden

D-huset ligger på skolområdet. Det bor tolv elever på varje våning. Toaletter och duschar i korridoren. Det finns allrum, pentry med kokmöjligheter, kyl/frys, mikro, vattenkokare och kaffebryggare. Här finns det 24 rum, både enkel- och dubbelrum. Tvättmöjligheter finns.  

Kostnad, helpension:
5 dagar 4 150:-
7 dagar 4 550:-
/månaden

Rämgården ligger cirka en kilometer från skolan. Toaletter i korridoren och duschar i källaren. I källaren finns ett allrum, kök med spis, kyl/frys, mikro, vattenkokare och kaffebryggare. Här finns det 13 enkelrum.

Kostnad, helpension:
5 dagar 4 000:-
/månaden

Tallen ligger på skolområdet. Eleverna delar på dusch och toalett. Det finns allrum, kök med spis, kyl/frys, mikro, vattenkokare och kaffebryggare. Här finns det fem rum varav ett är dubbelrum. Tvättmaskin finns.

Kostnad, helpension:
5 dagar 44oo:-
7 dagar 4800:- /månaden

Handlarn är i första hand för elever som går årskurs 2 och 3. Toaletter och duschar i korridoren samt tvättmaskin och torktumlare. Det finns allrum, kök med spis, kyl/frys, mikro, vattenkokare och kaffebryggare. Här finns det 20 rum varav 3 är dubbelrum.

Kostnad:
Enkel 2 600:-
Dubbel 3 900:-
/månaden