Projektledare till förstudie om utbildningsutbud

Uppdragets syfte är att kartlägga, utreda och formulera möjliga alternativ för att utveckla utbildningsutbudet på gymnasienivå i Idre. Projektledaren tar reda på behov och möjligheter, kartlägger intressenter och utbildningsalternativ samt utreder och analyserar alternativ. I detta arbete ingår både research av fakta, myndighetstillstånd, kostnader odyl liksom att möta olika intressenter som kan bidra på olika sätt. Vidare att hitta och beskriva jämförande exempel som kan finnas på andra orter. Vart efter projektet löper sammanställs resultat, alternativ och rekommendationer för återkoppling och ställningstagande i styrgruppen. En avslutande rapport beräknas kunna vara klar i april-maj 2023.

Kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning och god kunskap inom det svenska utbildningsväsende samt ordentlig erfarenhet av att driva projekt. Vi ser att en bakgrund som samhällsutvecklare, lärare eller annan motsvarande position är lämplig. Erfarenhet från NIU/RIG är meriterande.

Tjänsten kräver att du har mycket god digital kompetens och kan administrera samt uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort krävs.

Du är kunnig, noggrann och analytisk och gör det som krävs för att få korrekta underlag. Du har ett mycket gott ordningssinne, är kommunikativ och har du lätt för att samarbeta och bygga upp kontakter både inom och utanför organisationen. Vi fäster stor vikt vid din sociala kompetens.

OM OSS

Är du intresserad av att arbeta på en av Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Region Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium inom skog, transport och maskin samt naturturism. Älvdalens Utbildningscentrum är beläget i närheten av Dalafjällen och Vasaloppsarenan och i trakten finns mycket goda möjligheter till friluftsliv, jakt och fiske. Läs mer på www.alvdalen.com

Omfattning, 40% 6 månader

Provanställning tillämpas.

Se hela annonsen och sök tjänsten här.