Resurslärare

Sammanfattning

YRKESROLL: ELEVASSISTENT
6 augusti 2017Deltid (40% – 60%), 3 – 6 månader
Fast månads- vecko- eller timlön
1

Om dig

En positiv inställning kännetecknar dig. Du har lätt för att skapa goda förtroendefulla relationer och att samarbeta. Ditt sätt bidrar till trygghet och trivsel eftersom du kan sätta gränser och vara tydlig på ett lugnt och tålmodigt sätt. Du kan hantera och förstå olika typer av individer. Dina uppgifter under en dag kan förändras snabbt, men det är inga problem eftersom du är flexibel. Det du brinner för är att motivera ungdomar till att växa i sin självkänsla, att tro på sin förmåga och att lyckas.

Din profil

Utbildning

Pedagogik och lärarutbildning

Gymnasial utbildning

Språk

Svenska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

Elevassistent:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att hjälpa elever med särskilda behov både i klassrumssituationer och vid enskilt arbete. Du ska coacha, stötta och uppmuntra elever under både teoretiska och praktiska pass. Det kan betyda att hjälpa till med fokus eller annat för att eleven/eleverna ska lyckas med olika moment i sin skolgång.

Övrigt

Anställningsvillkor

Provanställning tillämpas Deltid 50 % Tillträde 170905

Arbetsplats

Älvdalen

Om oss

Är du intresserad av att arbeta på en Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar inom skog, transport och maskin samt naturturism och industri. Läs mer på www.alvdalen.com

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Anneli Gunnars, Rektor  registrator@alvdalen.com

Företagets adress

Buskoviusvägen 7 Älvdalen

Postadress

ÄLVDALENS UTBILDNINGSCENTRUM AB
BOX 54
79622 ÄLVDALEN

Telefonnummer

0251597000

Sök jobbet senast6 augusti 2017

Ansök så snart som möjligt då vi påbörjar rekryteringsprocessen löpande.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. registrator@alvdalen.comAnge referens ÄUC 8/17 i ämnesraden.