Skolsköterska

Skolsköterska

KOMMUN: ÄLVDALEN YRKE: SKOLSKÖTERSKA

PUBLICERAD: 3 april 2019 ANSÖK SENAST: 3 maj 2019
ANSTÄLLNINGSFORM:    Tillsvidare, deltid 20%-40% LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön
ANTAL TJÄNSTER: 1

Om dig

Du skall vara legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom alternativt skolsköterskespecifik utbildning. Erfarenhet av att arbeta hälsofrämjande och förebyggande med ungdomar är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Erfarenhet av digital dokumentation är meriterande. Vi använder oss av dokumentationssystemet ProReNata.

Din profil

Utbildning
KRAV
Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Hälso- och sjukvård

Språk
KRAV
Svenska

Körkort
B

Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Skolsköterska, 1-2 års erfarenhet

 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad medarbetare som drivs av en vilja att bidra till ett modernt och tryggt gymnasium där en god relation med eleverna är en självklarhet. Som skolsköterska ingår du i vårt drivna elevhälsoteam där uppdraget är att vara en aktiv del i arbetet för hälsofrämjande skolutveckling. Du samverkar också med övrig personal i skolan och på internatet. Självklart utför du skolhälsovårdens arbetsuppgifter enligt gällande råd och anvisningar. Du kommer att arbeta självständigt i samverkan med skolledning och övrig personal kring elevers hälsa, utveckling och lärande. Arbetet innebär samverkan med elever, föräldrar, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Deltid 40%
Provanställning tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse, senast 190807.

Arbetsplats
Buskoviusvägen 7
796 31 ÄLVDALEN

OM OSS

Är du intresserad av att arbeta på en Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar inom skog, transport och maskin samt naturturism och industri. Älvdalens Utbildningscentrum är beläget i närheten av Dalafjällen och Vasaloppsarenan och i trakten finns mycket goda möjligheter till friluftsliv, jakt och fiske. Läs mer på www.alvdalen.com

 

  • Kontaktpersoner

Anneli Gunnars, Rektor
registrator@alvdalen.com

Fia Staffan, Biträdande rektor
registrator@alvdalen.com
070-2535672

Älvdalens Utbildningscentrum
Buskoviusvägen 7
796 22 Älvdalen

Postadress
BOX 54
796 22 ÄLVDALEN

Telefonnummer
0251-597000

E-post
registrator@alvdalen.com

Sök jobbet senast den 3 maj 2019.
Ansök så snart som möjligt då vi påbörjar rekryteringsprocessen löpande.
Skicka din ansökan via mejl till: registrator@alvdalen.com

ANSÖKNINGSREFERENS
ÄUC 2/19