Elever på praktik

Just nu är det praktik för många elever på olika program på Älvdalens Utbildningscentrum. Patrik Lindvall går tredje året på Fordons- och transportprogrammet och gör sin praktik i Mora.

– Jag har min praktik på företaget MTL, Mora Transport & Logistik, berättar Patrik. Jag gör tredje veckan av fyra nu. Jag, tillsammans med en av företagets chaufförer, kör ut matvaror runt om i Mora, både till mataffärer och restauranger.

Patrik Lindvall

Företaget har ca åtta chaufförer och de jobbar morgon- och nattpass.

– De som jobbar nattpass hämtar alla matvaror i Borlänge och sedan är det dagspasset som kör ut till kunder. Det är en bra praktikplats och trevligt. Alla som jobbar här är trevliga och jag trivs, säger Patrik.

Även klasskompisarna Frida Sjödén och Anton Stenqvist har praktik på samma företag.