Älvdalens Utbildningscentrum hälsar dig som är mellan 10 och 15 år välkommen till årets roligaste jaktläger!

jaktlager@alvdalen.com

Om utbildningen

Det är ett läger för dig som är nyfiken på jakt och vill vara mini-jägare för en långhelg. Jaktlägret är en grundkurs och alla aktiviteter är anpassade för dig som är nybörjare med liten eller ingen erfarenhet alls av jakt, fiske och friluftsliv.

Exempel på aktiviteter: Skyttesimulator, skogsmaskinsimulator, eldningskurs, tälja med kniv, filmvisning, luftgevärsskytte, spåra med hund, bygga djurmatare. Testa riktiga skogsmaskiner, fisketävling, flugfiske, viltvård.

Jaktläger 2.0, för dig som är 14 – 15 år och har vart med tidigare och vill fördjupa dina kunskaper inom skog, jakt och viltvård. (10 platser).  

I anmälan behöver vi följande uppgifter: Namn, personnummer, telefonnummer, adress, mail, förälders/föräldrars namn, förälders/föräldrars telefonnummer, ev allergi, T-shirtstorlek, (110 – 160 cl alternativt s – xl vuxenstorlek.)

Sista anmälningsdag:
Sista betalningsdag: Anmälningsavgiften betalas senast 14 dagar efter anmälan. Information skickas ut på mail tillsammans med anmälningsbekräftelsen.

 

Priset inkluderar alla aktiviteter och helpension på Älvdalens Utbildningscentrum. Boende på skolan är endast för våra lägerdeltagare.

För föräldrar, släkt och vänner finns flera boendealternativ i Älvdalen, kontakta Älvdalens Turistbyrå;
Direkt Älvdalens Turistbyrå (måndag, tisdag och torsdag 10-16): 010-600 29 77
Callcenter Visit Dalarna (måndag-fredag 9-17, lördag 10-14): 0771-62 6262
Mail: alvdalen@visitdalarna.se

www.visitdalarna.se.

För mer information om jaktlägret:
jaktlager@alvdalen.com

 

Anmäl dig här

Kursstart

13 -16 juni 2020

Kostnad

1700:-

Utbildningens längd

lördag - tisdag


Anmälningsinformation

I fältet ”Din anmälan”, ange: namn, personnummer, telefonnummer, adress, mail, förälders/föräldrars namn, förälders/föräldrars telefonnummer, ev allergi, T-shirtstorlek
En bekräftelse på anmälan kommer skickas till den ifyllda e-postadressen och kan hamna i skräpposten.