En fritid full av aktiviteter

Hos oss finns det alltid någonting att göra, oavsett om du älskar att vara i naturen eller vill hänga inomhus tillsammans med dina vänner. Umgås i vårt café och spela spel, pingis, biljard och airhockey, eller spring över till vår sporthall och spela fotboll. Med skolans unika miljö kan du även kliva rakt ut i skidspåret under vintertid, springa ut i härliga löparspår under sommaren och fiska i rinnande och stilla fiskevatten.

Förutom alla aktiviteter har skolan, med initiativ från elever, startat klubbar där du träffar och umgås med personer som har samma intresse. Vilken klubb vill du gå med i?

Motorklubben

Gillar du ljudet, känslan och upplevelsen av motorer? I skolans verkstad träffas vi i motorklubben för att meka med och prata om motorer av alla slag. Kan du gissa motorn endast baserat på ljudet?

Jakt- och fiskeklubben

Gillar du spänning, natur och har bra tålamod? I jakt- och fiskeklubben övar vi i skyttesimulatorer, binder flugor och kvällsfiskar, varvat med att titta på roliga filmer och intressanta föredrag.

Äventyrsklubben

Tycker du om att uppleva och vistas i naturen? Vi som är äventyrslystna klättrar i berg, åker skidor och cyklar varvat med att titta på häftiga filmer och föredrag.

Simulatorklubben

Vill du träna i simulatorer utanför lektionstid? En till två kvällar i veckan kan du hänga i simulatorrummen och träna allt från körning av skördarsimulatorer och skotarsimulatorer till simulatorer för lastbil och kran.

Övriga aktiviteter

Förutom våra klubbar finns det aktiviteter att göra i närheten av skolan. Det finns bland annat en sporthall för fotboll och innebandy, en skidstadio med konstsnö, ett gym och en sim- och ishall.

Fler aktiviteter i Älvdalen

Självklart erbjuder även Älvdalens kommun en uppsjö av aktiviteter. Läs mer på www.alvdalen.se/fritid.

Facebook

Vill du veta mer om livet på skolan och vad vi gör om dagarna? Följ oss på Facebook för att se hur vår vardag ser ut, vad vi gör under lektionstid och alla roliga aktiviteter som händer runt omkring, varje dag. Vi vill visa dig vår vardag!


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/alvdalen.com/public_html/wp-content/plugins/display-posts-shortcode-master/display-posts-shortcode.php on line 154

Vanliga frågorÄlvdalens Utbildningscentrum

En fritid full av aktiviteter

Vill du se våra möjligheter och träffa folk som går på skolan just nu? Beskriv vad du skulle vilja se eller vilka du skulle vilja träffa, så ser vi till att du får komma på besök.

syv@alvdalen.com

med info inför t ex öppet hus och gymnasievalet.

Jag godkänner att Älvdalens Utbildningscentrum AB lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt GDPR i integritetspolicyn.


x