Gymnasielärare i Idrott & hälsa

Vi söker dig som i första hand är legitimerad lärare inom ämnet Idrott & hälsa med passion för att utveckla och engagera eleven tillsammans med dina kollegor mot uppsatta mål. Du har som pedagog en medveten tanke kring din roll och ditt ledarskap. Du arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och med ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med trygghet och engagemang i gruppen och möter varje elev utifrån dennes behov och förutsättningar. Du är väl förtrogen med ett formativt arbetssätt, dokumenterar resultat och informerar eleven och vårdnadshavaren om hur individens inlärning fortskrider. Du gillar utmaningar, har ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och vill bidra till utveckling av verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete kommer du bland annat att:

– På ett positivt sätt bidra och forma skolans utveckling av undervisningen i Idrott & häls på våra yrkesprogram.

– Ingå i ett arbetslag där du ska samarbeta och bidra till arbetslagets utveckling där man delar på arbetsuppgifter. Tillsammans skapar man en stimulerande arbetsmiljö med kollegialt lärande.

– Tillsammans med dina kollegor organisera, planera och utveckla undervisningen, med stort fokus på ett ämnesintegrerat arbetssätt.

– Tillsammans med dina kollegor bygga upp undervisningen kopplat till skolans lärplattform Canvas.

– Driva ett gott mentorskap gentemot eleven och ansvara för information till kollegor och vårdnadshavare.

– Driva utvecklingsprocesser och tillsammans med kollegor ansvara för strategisk

planering av verksamheten mot uppsatta mål med uppföljning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

OM OSS

Är du intresserad av att arbeta på en av Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium inom skog, transport och maskin samt naturturism och industri. Älvdalens Utbildningscentrum är beläget i närheten av Dalafjällen och Vasaloppsarenan och i trakten finns mycket goda möjligheter till friluftsliv, jakt och fiske.

Krav

Lärarbehörighet

Meriterande

Ytterligare ämneskompetens förut Idrott & Hälsa

Provanställning tillämpas.

Rekryteringsprocessen pågår löpande.

Saknar du rätt behörigheter för tjänsten är du välkommen att höra av dig för vidare dialog.

Tillträde 2021-08-11 eller enligt överenskommelse.

Ansök senast 31 mars
Mejla din ansökan till registrator@alvdalen.com
Ange referens Ange referens: ÄUC 2/21 i din ansökan